National

Situatie SCANDALOASA. O tanara acuza ca a fost DEZVIRGINATA la GINECOLOG

Publicat: 09 aug. 2014
1

O tanara de 24 de ani sustine ca a fost dezvirginata in urma unui banal consult. Fata, care face parte din cultul penticostal, a povestit totul politistilor care se ocupa acum de caz.

Un medic ginecolog din Arges este tinta unor acuzatii extrem de grave. Doctorita respectiva lucreaza la un cabinet privat, iar o tanara care a fost consultata de ea sustine ca a fost dezvirginata chiar in cabinet.

Femeia, care mersese la medic pentru un consult, a iesit plangand din cabinetul medicului si a povestit totul unui echipaj de politie intalnit pe strada.

„Un echipaj al politiei locale a fost sesizat de o domnisoara cum ca a fost pana la spital si a fost dezvirginata de un medic. Respectiva era in stare de disperare profunda”, au spus reprezentantii politiei.

Politistii locali au chemat o ambulanta SMURD, care a dus-o pe fata la spital. Medicii au recomandat un examen medico-legal.

In urma reclamatiei facute de tanara, oamenii legii fac cercetari. Nu este pentru prima data cand doctorita in cauza este acuzata de malpraxis. In ultimii ani, mai multe paciente au reclamat ca au fost agresate de doctorita chiar in clinica particulara.

Comentarii
  • Din câte-am înțeles, au mai fost și alte acuzații. Se pare că persoana care practică profesia de ginecolog este LESBIANĂ !

Adauga un comentariu