Software & Hardware

Skype actualizeaza aplicatia pentru Windows Phone 8

Publicat: 03 ian. 2013

Skype a lansat o noua versiune a aplicatiei sale pentru sistemele mobile Windows Phone 8. Anuntul despre update s-a facut prin intermediul unui post pe blogul companiei, prin care Skype consemneaza ca actualizarea se concentreaza pe “imbunatatirea stabilitatii si performantei aplicatiei, in special la capitolul notificari si apeluri”.

In plus, Skype a remediat anumite probleme pe care versiunea anterioara a aplicatiei le avea, inclusiv imbunatatirea stabilitatii chat-ului si notificarile apelurilor atunci cand aplicatia este inchisa. De asemenea, s-au facut modificari, astfel ca, acum, mesajele din chat apar in ordinea corecta, cronologica.

“Totodata, am intrerupt temporar integrarea People Hub care crea probleme la nivelul stabilitatii dispozitivului”, mai precizeaza Skype. “Lucram cu echipa Windows Phone pentru a rezolva aceasta problema si pentru a reactiva integrarea intr-o versiune viitoare a aplicatiei”, continua compania.

Noua versiune a  aplicatiei Skype poate fi descarcata din magazinul online Windows Phone. Compania a cerut parerea utilizatorilor prin intermediul Skype Support Network pentru a putea imbunatati calitatea si dezvoltarea acestei aplicatii.loading...

Adauga un comentariu