Software & Hardware

Skype introduce un buton de SHARE pentru Web

Publicat: 05 nov. 2015
5

Foarte curant vei vedea un buton de „share” asemanator celor de Facebook, Twitter si Pinterest. Skype anunta propriul buton de share.

Odata ce vei da click pe butonul cu logo-ul Skype, se va deschide o fereastra care te va intreba daca vrei sa iti faci cont sau sa te conectezi la contul pe care il ai deja pe Skype.

De asemenea, ai posibilitatea de a alege un prieten sau doi carora sa le impartasesti acest lucru, dupa care sa apesi SEND.

Compania incepe incorporarea butonului printr-un „parteneriat” cu MSN.com, ce apartine de Microsoft, dar si cu sify.com, pentru utilizatorii din India.

Skype a facut cateva miscari mari pentru a imbunatati cifra utilizatorilor in ultima vreme. Acum cateva saptamani, a introdus URL-ul unic, o aplicatia ce poate fi folosita de catre oricine are conexiune la internet, chiar si de catre utilizatorii care nu au un cont Skype.

Daca vrei sa introduci butonul de Skype pe site-ul personal sau pe blog, ai la dispozitie cateva forme si marimi diferite, iar de pe pagina web Skype poti lua codul potrivit.

Adauga un comentariu