Stiri

Skype pe Android, acuma si cu videocall

Publicat: 01 iul. 2011

Video chatting-ul este acum disponibil ca aplicatie Android, a anuntat furnizorul VoIP.

Video este extrem de important in ecosistemul Skype. In orice moment exista 30 milioane de utilizatori pe Skype. La acest nivel, Skype inregistreaza simultan 500.000 de apeluri video in serviciul sau.

Cand utilizxatorii vor descarca aplicatia gratuita Skype pentru Android 2, vor descoperi ca pot efectua apeluri video catre alte handset-uri cu Android 2, precum si cu cele ce utilizeaza platforma pe iPhone, Mac, Windows PC sau televizor. Potrivit Skype, utilizatorii pot efectua apeluri video atat in Wi-Fi cat si in 3G.

In afara de video calling, Skype a finalizat redesign-ul interfetei utilizator pentru Android cu scopul de ajuta utilizatorii sa navigheze mai usor printre contacte.

Inainte insa ca utilizatorii de handset-uri Android sa dea fuga in Android Market pentru a descarca aplicatia imbunatatita, trebuie sa stie ceva. Potrivit Skype, doar HTC Desire S, Sony Ericsson Xperia Neo, Sony Ericsson Xperia Pro si suporta video calling, compania declarand ca in curand va asigura suport si pentru alte dispozitive.loading...

Adauga un comentariu