Software & Hardware

Skype pentru iOS a fost actualizata

Publicat: 22 aug. 2012
5

Aplicatia serviciului de video-calling Skype pentru sistemul de operare iOS a fost actualizata cu o serie de caracteristici noi. Mai mult, Skype pentru iOS dispune acum si de o compatibilitate mai mare cu dispozitivele din generatiile anterioare.

Cea mai mare imbunatatire adusa aplicatiei reprezinta caracteristica de „Photo Sharing„. Astfel, utilizatorii aplicatiei de video-calling vor putea trimite acum pozele realizate cu ajutorul camerei din iPad sau iPhone prietenilor din lista de contacte in doar cateva momente. Un plus la acest capitol e si faptul ca nu exista o limita a marimii unei poze.

Pe langa „Photo Sharing”, cei de la Skype au anuntat de asemenea ca aplicatia a fost imbunatatita si in ceea ce priveste consumul bateriei dispozitivului. Skype pentru iOS poate rula astfel in fundal fara ca utilizatorul sa-si faca griji ca acest lucru va afecta autonomia terminalului.

Pe langa lista actuala de dispozitive compatibile, Skype pentru iOS poate fi folosita acum si de cei ce detin un iPod Touch din generatia a treia, orice versiune a iPad-ului si iPhone 3GS.

Skype pentru iOS poate fi descarcata acum gratuit din App Store.

Adauga un comentariu