Software & Hardware

Skype pentru mobile primeste videoconferinte

Publicat: 13 ian. 2016

Cu ocazia aniversarii a 10 ani de la primele apeluri video de pe Skype, serviciul primeste o noua functie dedicata celor care folosesc aplicatia pentru mobil in mod constant. Este vorba despre ceva ce era posibil de multa vreme in versiunea pentru PC-uri: apeluri video in grup, lucru indisponibil pana in prezent. Curios este ca serviciul vine pe mobile gratuit, pe toate platformele pe care este disponibila aplicatia.

Fie ca folositi Skype pe iOS, Android sau chiar Windows Phone (sau Windows 10 Mobile), cea mai recenta varianta a aplicatiei va oferi posibilitatea de a initializa apeluri video cu mai multi interlocutori simultan. In trecut, aceasta functie era blocata in spatele unei taxe anuale de utilizare a serviciului, care in timp a fost eliminata. Videoconferintele sunt acum la ordinea zilei, iar acum pot fi folosite indiferent de dispozitivul pe care il folosesti. Se pare ca vitezele de internet mobil au ajuns din urma multe conexiuni pe cablu, care erau in trecut absolut necesare pentru a tine o conversatie cu mai multe fluxuri video.

Actualizarea pentru aplicatia mobila de Skype nu a fost inca lansata, insa Microsoft promite ca aceasta va fi livrata „in urmatoarele saptamani”. Exista insa posibilitatea de a primi acces la aceasta functie inaintea majoritatii utilizatorilor daca va inregistrati in programul „preview”, care va fi disponibil pentru un numar limitat de persoane.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit