Software & Hardware

Skype testeaza un translator universal pentru apelurile de voce

Publicat: 16 dec. 2014
5

Disponibil momentan in versiune Preview, Skype Translator functioneaza cu sistemul de operare Windows 8.1 si Windows 10 Preview, oferind traducerea in timp real a conversatiilor purtate intre interlocutori care vorbesc limbi diferite.

Microsoft promoveaza Skype Translator drept o unealta folositoare in scoli, ajutand grupurile de elevi si profesori din Statele Unite si Mexic sa comunice mai usor. De altfel, Skype este deja o aplicatie foarte populara in scoli, folosita de profesori pentru a organiza cursuri la distanta cu elevi din intreaga lume.

Utilizatorii care doresc sa testeze noul program Skype Translator trebuie sa solicite mai intai o invitatie pe website-ul Skype. Inca neajunsa la forma finala, aplicatia suporta traducerea conversatiilor purtate prin sesiuni de mesagerie instant in peste 40 de limbi, insa pentru cele de voce momentan sunt suportate doar limbile engleza si spaniola. In ambele cazuri utilizatorii pot comunica in limba nativa, traducerea fiind asigurata in timp real de aplicatie fara timpi de asteptare deranjanti.
Adauga un comentariu