Bauturi

Slabeste cu ceai de leustean

Publicat: 14 aug. 2019
2

De cele mai multe ori, leusteanul este folosit la mancare, dar ce nu stiati, este ca el poate fi folosit cu succes ca ceai de slabit. De ce? Pentru ca aceasta planta aromata este folosita pentru dureri si inflamatii ale tractului urinar, indigestie, arsuri stomacale, balonare, gaze intestinale, ciclu neregulat, gat inflamat, furunculi, icter, malarie, pleurezie, guta, dureri reumatice, migrene sau ca expectorant in bolile respiratorii.

Potrivit Irinei Stoica, nutritionist, consumul regulat de ceai de leustean ar avea efecte vizibile asupra siluetei. In cazul in care folositi ceaiul de leustean pentru slabit, trebuie sa combinati, insa, fiertura, cu o dieta echilibrata, saraca in calorii si grasimi, dar si cu exercitii fizice regulate. In plus, ar trebui sa luati o pauza de la ceaiul de leustean timp de o saptamana, la fiecare doua saptamani de cura de slabire.

In scurt timp veti observa efectul detoxifiant al frunzelor de leustean, mai ales ca acestea ajuta in programele de slabire complexe, datorita efectelor diuretice.

Adauga un comentariu