Diete si regimuri

Slabeste cu otet de cidru de mere

Publicat: 13 mart. 2014
7
S-a constatat că un consum regulat de cantități moderate de oțet de cidru de mere ajuta la topirea tesutului adipos din organism.
Acest lucru se datorează faptului că oțetul conține acizi naturali care descompun și chiar spală (literalmente) toate alimentele nedigerate din intestine. Astfel, in sistemul digestiv devine “mai mult spațiu” pentru o digestie sănătoasă a alimentelor. 

Vezi si: Tipuri de otet si indicatiile acestora
 

Un alt plus al oțetului de cidru de mere este capacitatea sa de a preveni dezvoltarea bacteriilor dăunătoare în organism și ajută cu alte afecțiuni. Luand două lingurițe de oțet de cidru de mere pe zi veti îmbunătăți sănătatea dvs, intarii imunitatea si va va ajuta la problemele de piele. 

Vezi si: Beneficiile otetului din vin
 

Oțetul de cidru de mere ajută la infectii ale sinusurilor, colesterol, acnee, oboseala cronica, arsuri la stomac, dureri de gat, dermatita de contact, artrita, și aveti posibilitatea de a detoxifia organismul. 
De fapt, este o substanță foarte puternica, care a fost folosit de Hipocrate în tratamentul diferitelor boli. Deși oțetul de cidru de mere este o sursa bogata de vitamine, minerale si alte elemente nutritive necesare pentru sănătate și imunitate puternica recomandăm înainte de a-l utiliza sa discutați cu medicul dumneavoastră.

Vezi si: Trateaza migrenele si durerile de cap cu ulei de sunatoare 

Adauga un comentariu