Sport

Sloganul verii: „Si Steaua se refuza!”

Publicat: 09 iun. 2011
1

Daca în sezoanele trecute, Steaua îsi gasea foarte repede antrenori, patronul Gigi Becali si Mihai Stoica se chinuie de doua saptamani sa gaseasca un înlocuitor dupa plecarea lui Cosmin Olaroiu. Boloni, Hagi, Bergodi, Conceicao au fost pe rand variantele sefilor de la Steaua pentru a numi antrenor, dar, din diferite motive, acestia au spus „pas” echipei din Ghencea. Gigi Becali a recunoscut ca nu are o solutie pentru banca tehnica. Cea mai realizabila ipoteza în acest moment este venirea lui Cristiano Bergodi, dar si acesta amana raspunsul. Italianul pare mai dispus sa continue la actuala sa echipa, Modena, si negociaza în aceste zile un nou contract cu echipa din peninsula, Steaua devenind varianta de avarie. Aflat în contact permanent cu Cristi Chivu, Mihai Stoica a încercat si alte solutii din fotbalul italian, dar Ficcadenti, Gianpaolo si Costacurta au picat testul patronului.
Ultimul pe lista celor care au refuzat echipa este portughezul Conceicao. Lusitanul vrea sa continue proiectul început sezonul trecut la Brasov, cand a reusit chiar cateva transferuri importante. Evolutiile echipei de sub Tampa au impresionat în partea a doua a campionatului, iar conducerea i-a acordat încredere pentru înca un sezon. Toni nu a cedat ofertei venite de la Steaua si ieri a prelungit întelegerea cu Brasov
Daca Olaroiu, Conceicao, Grigoras si Hagi au refuzat Steaua, Mihai Stoichita este unul din putinii antrenori care ar accepta o oferta a Stelei. A antrenat Steaua în sezonul trecut si a plecat la finalul campionatului, chiar daca Becali afirmase ca el va continua si în sezonul viitor. Ieri dimineata el a spus la televiziunea sport.ro ca, desi are oferte din tarile arabe, ar accepta sa revina pe banca tehnica a ros-albastrilor.

Adauga un comentariu