Telefoane mobile

Smartphone-ul OPPO R7 ajunge in Europa

Publicat: 01 dec. 2015
5

Dispozitivul isi propune inca o data sa ocupe puntea dintre smartphone-urile mid-range si high-end aflate la ora actuala pe piata. De asemenea, acesta promite performante rezonabile la un pret destul de competitiv.

Smartphone-ul OPPO R7 are un display AMOLED de 5.5 inch, 32 GB spatiu de memorie interna, suport de card microSD, o camera principala de 13 MP si una frontala de 8 MP, dar si cu o baterie de 3.070 mAh.

OPPO R7 este un smartphone mid-range care functioneaza cu un procesor Snapdragon 615, cu 4GB de RAM.

OPPO a pus pe R7 propria tehnologie de incarcare, Flash Charging, care permite o incarcare de la 0% la 90% a bateriei in numai 50 de minute.

Camera principala vine cu functia Phase Detection Auto Focus (PDAF) pentru focus rapid si o stabilizare mai buna a imaginii.

Compania OPPO este unul dintre cei mai celebri producatori de telefoane din China si prima companie de mai mica anvergura din aceasta tara care a avut curaj sa-si lanseze un magazin in Europa.

Utilizatorii din Europa vor putea sa comande smartphone-ul direct de pe site-ul oficial OppoStyle store. Cei care locuiesc in Franta, Germania sau Marea Britanie vor putea achizitiona, de asemenea, smartphone-ul prin intermediul Amazon.

Precomenzile de pe Amazon la aceasta ora arata un pret al producatorului de 259 de lire, echivalentul a 349 de euro pentru ceilalti europeni.

Adauga un comentariu