Gadgeturi

Smartphone-urile inlocuiesc usor camerele foto

Publicat: 09 iul. 2013
5
Nikon este primul producator important din industria foto care recunoaste oficial ca evolutia impresionanta a smartphone-urilor si a specificatiilor camerelor foto ale acestora reprezinta deja un pericol.
Oficialul Nikon care a atras atentia asupra presiunii exercitate asupra producatorului de catre industria smartphone este chiar presedintele companiei, Makoto Kimura.
Oficialul a declarat, in cadrul unui interviu acordat Bloomberg, ca din ce in ce mai multi utilizatori sunt tentati sa renunte la camerele compacte in favoarea smartphone-urilor cu capabilitati foto bune, iar acest lucru reprezinta o presiune asupra Nikon.
Makoto Kimura a mai spus ca tinta Nikon in aceasta perioada este sa creeze un produs care sa schimbe conceptul de camera.
Din pacate, tot presedintele companiei spune ca un astfel de produs revolutionar va ajunge pe piata abia peste cinci ani. Makoto Kimura nu a dat niciun fel de indiciu in legatura cu tipul device-ului cu care Nikon vrea sa schimbe piata camerelor compacte, scrie hit.ro.Adauga un comentariu