Magazin

Smiley, EXECUTAT SILIT. Cantaretul refuza sa plateasca si contraataca institutiile statului

Publicat: 04 iul. 2015
1

Smiley are probleme dupa ce Directia de Finante Publice Arges a decis sa-l execute silit pe artist. Cantaretul nu este de acord, si a contestat in instanta procedura.

Smiley, pe numele sau real, Andrei Tiberiu Maria, este unul din artistii de top din Romania si castiga sume importante bani, mai ales ca cere si 10.000 de euro pentru un spectacol sustinut impreuna cu trupa sa.

Cu toate acestea, potrivit Romania TV, Directia de Finante Publice Arges a cerut executarea silita a artistului. Smiley are firma inregistrata in acest judet, el fiind nascut in Pitesti, iar, cel mai probabil, cererea celor de la ANAF are legatura cu societatea sa. Chiar si asa, vedeta s-a considerat insa nedreptatita, motiv pentru care a facut in instant o contestatie a executarii silite si acum asteapta decizia magistratiilor.

In luna mai, Smiley a colaborat cu Sore, Fely, Cabron, Giulia Anghelescu, Peter Pop si Jazzy Jo, iar munca i-a fost rasplatita pe masura. In conditiile in care echipa lui Smiley incaseaza, pentru un videoclip, in jur de 4.000 de euro, iata ca numai in luna mai artistul si colegii sai si-au rotunjit veniturile cu 120.000 de euro.

Adauga un comentariu