Magazin

Smiley nu mai colaboreaza cu „Vocea Romaniei”. Vezi cum de s-a ajuns aici!

Publicat: 10 oct. 2013
1

Cand spui „Vocea Romaniei„, spui si Stefan Stan, castigatorul primului sezon, un cantaret cu un talent remarcabil. Artistul incearca sa razbeasca in lumea muzicii, desi nu mai pastreaza colaborarea cu antrenorul sau, Smiley.

Stefan Stan
a marturisit pentru ziaruring.ro faptul ca antrenorul sau, Smiley, in echipa caruia a castigat „Vocea Romaniei”, l-a ajutat sa se lanseze in muzica, insa colaborarea lor a trebuit sa inceteze. Si asta pentru ca Stefan Stan a semnat un contract cu o alta casa de productie, Universal, scrie libertatea.ro.

„In momentul de fata nu mai colaborez cu Ha Ha Ha Production. Am lucrat cu Smiley, dar doar pentru albumul meu de debut „Povestea mea”. Eu sunt un artist al Universal Music Romania. Ei mi-au sugerat o colaborare cu Tommo Production, cei care au lansat-o pe Nicole Cherry. Am facut deja un prim single care suna demential. Este exact pe stilul meu, pe ce simt eu acum. Este de fapt despre viata personala a mea, a ta, a oricui. Singurul impediment e ca-i in limba engleza. Am incercat cu versuri in limba romana, dar nu a iesit cum trebuie. Va fi lansat la finele lunii octombrie sau inceputul lui noiembrie”, a declarat Stefan Stan pentru ziarulring.ro.

Comentarii
  • Stefan Stan a fost „vocea Romaniei”, dat fiind faptul ca Smiley nu mai colaboreaza cu acesta, au ales acest titlu interpretabil pentru a ne determina sa citim un articol total dezinteresant in ceea ce priveste continutul comparativ cu mesajul transmis de titlul sau..,

Adauga un comentariu