Magazin

Smiley si noua lui IUBITA au fost in vacanta de Paste cu rulota prin Moldova! – FOTO

Publicat: 14 mai 2013

Dupa ce s-a despartit de Laura Cosoi, dupa mai bine de cinci ani de iubire, Smiley s-a axat pe cariera. Solistul petrecea cel mai mult timp in studio, compunand piese, si strabatea tara cu concertele. Conform surselor din anturajul lui, Smiley a trecut destul de greu peste despartirea de Laura Cosoi si, cateva luni, n-a putut avea ochi pentru alta femeie.

Ei bine, se pare ca soarele a rasarit si pe strada lui! Desi initial Smiley a negat ca ar avea o relatie cu Sore, reporterii WOWbiz.ro au aflat ca acestia formeaza un cuplu de cateva saptamani si, mai mult, au petrecut Pastele impreuna la manastirile din Moldova. Sore s-a pozat cu rulota. Se pare ca superba blonda si Smiley au luat o cina romantica afara, in aer liber. Inainte de plecare, Sore s-a fotografiat si a pus poza pe Facebook, adaugand comentariul: „Ne pregatim de plecare… Punem in bagaj si Rummy, sa jucam in familie”, potrivit wowbiz.ro.

Conform unor surse din anturajul celor doi, Smiley si Sore au plecat cu rulota spre Moldova. Mai mult chiar, actrita din “Pariu cu viata” a scris pe pagina personala de socializare: “Romantic, cu rulota, pe un varf de deal!”. Desi au plecat cu rulota, Smiley si Sore au poposit, cu o zi inainte de Paste, la o manastire din zona Piatra Neamt, unde s-au cazat.

“A fost Smiley la noi, de Paste. A fost cazat la Staretie, a venit cu iubita lui noua. Au dormit la noi la manastire, au mancat cu noi. In Noaptea de Inviere au fost impreuna la slujba. Smiley era imbracat intr-un costum negru, camasa si cravata. S-a imbracat frumos. Ei au stat aici, la manastire, au mancat cu noi, dar n-au prea iesit”, a povestit o maicuta de la manastire.

Adauga un comentariu