Software & Hardware

Snapchat devine una dintre cele mai complete aplicatii de comunicare de pe mobil

Publicat: 30 mart. 2016

Numele aplicatiei Snapchat sugereaza ca functia sa principala ar fi comunicarea in format text, insa realitatea este ca majoritatea utilizatorilor o folosesc pentru a trimite fotografii cu termen de expirare catre prieteni. Odata cu noul update, Snapchat devine insa un serviciu de comunicare universal, cu capabilitati avansate pentru orice situatie. Aceasta functionalitate poarta numele Chat 2.0 si este disponibila chiar acum.

Chat 2.0 doreste sa fie destinatia tuturor pentru comunicare online folosind un smartphone. Pe langa transmirerea de fotografii, text si pictograme emoji, Snapchat primeste si abtipilduri virtuale, apeluri video, apeluri de voce, cat si mesaje video si audio. Toate acestea pot fi folosite de fiecare utilizator in parte dupa bunul plac, fara a-l obliga pe cel de la capatul celalalt sa foloseasca aceeasi metoda de comunicare.

 Poti avea astfel un apel video in care unul dintre utilizatori prefera sa scrie, cu camera video si microfonul oprit, poti avea un apel audio in care unul dintre utilizatori foloseste fotografii cu text suprapus si orice alta combinatie de metode ofera Snapchat. Tranzitia intre acestea este intuitiva, fiecare metoda de comunicare beneficiind de propriul buton dedicat din cadrul ferestrei de chat.

Alaturi de noile functii Chat 2.0, Snapchat a primit si un alt mic update in cadrul functionalitatii „stories”. La finalul uneia dintre povesti, aplicatia va incepe redarea urmatoarei povesti, fara a fi nevoie sa navighezi prin meniuri.

Snapchat devine astfel unul dintre cele mai avansate servicii de comunicare de pe mobil, o parte dintre cei care nu erau interesati de functiile foto ale sale putand fi atrasi de noile capabilitati de chat. Aplicatia Snapchat este disponibila gratuit in Google Play Store si AppStore.loading...

Adauga un comentariu