National

SO Vintu: Voi, elitele acestei natii, trebuie sa va rusinati ca un puscarias isi aroga dreptul de a va trage de urechi. Meritati sa ma aveti drept sef

Publicat: 16 dec. 2014
1

Sorin Ovidiu Vintu s-a pus pe scris. Eliberat recent din puscarie, omul de afaceri da lectii de viata si  traseaza drumuri spre succes. In articolele postate pe blogul personal sau pe contul de Facebook, Vintu lanseaza atacuri la cei care l-au votat pe Klaus Iohannis, si mai ales la cei din Generatia Facebook.

Mai nou, Vintu zice ca nu mai vrea sa fure, ci arata cum poate fi salvata Romania.

„Astazi vroiam sa public proiectul economic in continuarea celui politic. Ideea mea de repornire a mecanismului economico-social, altfel decat apasand steril pedalele obosite de pana acum. Proiectul presupune lansarea unei comenzi guvernamentale a 150.000 de locuinte gata mobilate cu absolut tot ceea ce este necesar, cu suprafete de pana la 60 de metri patrati si oferite catre cetateni cu o chirie modica lunara. Sase ani ar dura pana cand intregul fond locativ ar fi integral disponibil. Din acel moment, multe dintre rotitele inca gripate ale economiei vor incepe sa se miste. Cum proiectul necesita o analiza extrem de ampla, plina de cifre si de calcule, am decis sa-l public dupa sarbatori. Il vom savura in ianuarie.”, scrie Vintu pe sov.ro.

Citeste si Sorin Ovidiu Vantu, mesaj pentru GENERATIA FACEBOOK

Omul de afaceri vine si cu solutii practice la probleme romanilor, incercand sa-i faca pe acestia sa inteleaga cum functioneaza sistemul.

„Am hotarat ca ceea ce pot face pentru voi este sa identific problemele reale care va fac viata neplacuta si sa incerc a veni cu niste solutii practice. Daca in prima etapa v-am facut o prezentare a ceea ce inseamna puterea in Romania, pentru a va ajuta sa intelegeti cum functioneaza in realitate sistemul, in etapa a doua va ofer si solutii la aceste probleme. Prima solutie a fost cea politica. Tipul de democratie pe care il practicam nu functioneaza dupa cum ati putut constata si voi, astfel incat am venit cu o propunere mixta intre sistemul politic american si cel francez. De asemenea, v-am aratat care este sursa, cauza reala a coruptiei – finantarea campaniilor electorale.

Ati vazut cu totii in ultima vreme valuri de arestari efectuate pe motive de coruptie. Din nefericire, tot ceea ce vedeti reprezinta efectele, nu cauza fenomenului. Cauza este protejata de absolut toate fortele politice, in frunte cu Basescu. Toata lumea stie ca o campanie electorala costa infinit mai mult decat ceea ce se declara in mod oficial. Ofiterii de informatii din toata tara trimit aceste informari la „centru”, dar fara ca munca lor sa fie luata in seama de conducatorii acestor servicii, care, la randul lor, au devenit o parte a problemei.

Citeste si Sorin Ovidiu Vantu sufera de o boala INCURABILA

A doua solutie va voi prezenta-o, repet, dupa sarbatori. Este vorba despre un proiect pe care l-am elaborat impreuna cu un grup minuscul de entuziasti si care cuprinde tot ceea ce inseamna un proiect economic – de la finantare pana la recuperarea finantarii, de la locurile de munca nou create pana la industriile care se vor pune in miscare pentru efectuarea lui.

Dupa ce voi publica si acest proiect, consider ca tot ceea ce am invatat in 25 de ani in materie de economie si politica v-am pus la dispozitie. Ramane ca voi sa dezbateti daca aveti chef sau sa luati ceva din ele. La fel de bine le puteti ignora.

Din momentul in care vi-l pun si pe celalalt la dispozitie, n-aveti decat sa rabdati in continuare de foame si sa ma injurati pe mai departe, in loc sa actionati. Voi, cei familiarizati cu cititul, cu gandirea, voi, elitele acestei natii, trebuie sa o urniti din loc.

Citeste si Sorin Ovidiu Vantu: „Meritam inchisoare pe VIATA”

Voi, elitele acestei natii, trebuie sa va rusinati ca un puscarias isi aroga dreptul de a va trage de urechi.”, scrie SOV.

„Si sincer sa fiu, atat timp cat voi dormiti sau tremurati de frica de a fi injurati de vreunul dintre idiotii care apar pe sticla, meritati sa ma aveti drept sef.”, concluzioneaza Sorin Ovidiu Vintu.

Adauga un comentariu