Magazin

Soare cu dinti. Cum va fi VREMEA in weekend

Publicat: 15 nov. 2013
1

Sambata, regimul termic va fi caracterizat de valori in general apropiate de mediile climatologice pentru a doua decada a lunii noiembrie; temperaturile maxime se vor incadra intre 7 si 14 grade, iar cele minime intre -3 si 5 grade. Cerul va fi variabil la senin, cu innorari mai ales spre seara si noaptea in jumatatea de nord-est a tarii, dar conditiile de ploaie vor fi reduse.
Vantul va sufla slab pana la moderat. Local in vest si centru si pe arii restranse in rest, mai ales dimineata si noaptea, in zonele joase va fi ceata.

Iasi
Vremea va fi predominant frumoasa. Cerul va fi variabil, partial noros, iar vantul va sufla in general slab. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 8 grade, iar cea minima va fi de 2 grade. Din fericire, ploile lipsesc cu desavarsire.

La munte
Cerul va fi variabil la senin, cu unele innorari in a doua parte a zilei si in cursul noptii in zona Carpatilor Orientali si Occidentali, insa conditiile de aparitie a ploilor vor fi reduse. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura aerului nu va avea variatii semnificative fata de ziua anterioara.

DUMINICA
Vremea va fi caracterizata de un regim termic normal pentru aceasta perioada din an. Cerul va fi variabil, cu innorari trecatoare in sud, sud-vest si centru, dar probabilitatea pentru ploi se mentine scazuta. Vantul va sufla slab pana la moderat.

In Iasi, ziua va fi una insorita si putin mai calda. Vantul va sufla slab, iar temperatura maxima va ajunge la 11 grade, in timp ce minima va fi de 1 grad.

La munte
Cerul va fi temporar noros si doar trecator si izolat in nordul Carpatilor Orientali precum si in zona Muntilor Banatului vor fi conditii sa ploua slab. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura aerului, va avea valori comparabile cu cele din intervalul anterior.

Adauga un comentariu