Eveniment-Social

Sobolanii si-au facut cuib in centrul orasului

Publicat: 05 aug. 2013

Rozatoarele au ajuns sa patruleze prin centrul orasului. Desi autoritatile sustin ca nu este vorba de foarte multe exemplare, s-au autosesizat asupra aparitiilor tot mai dese ale acestora. Municipalitatea a anuntat ca s-a luat deja legatura cu cei de la SC Servicii Publice SA, pentru a fi verificata zona Pietei Independentei, pentru a se face deratizarea.

„Ne-am autosesizat. Vom face verificari. Exista in spatele statuii din Piata Independentei o toaleta dezafectata, sunt si spitale in zona. In institutiile care tin de primarie sau pe domeniul public vom interveni noi daca este cazul. Vom lua legatura si cu asociatiile de locatari din zona, deratizarea in subsolurile blocurilor fiind strict in atributia administratorilor acestora”, a precizat Sebastian Buraga, purtatorul de cuvant al municipalitatii. „Noi intervenim pentru a pune in practica cu celeritate orice solicitare venita de la primarie”, a declarat Tudor Tudose, directorul SC Termoservice SA, firma care administreaza blocuri in zona.

Din cauza contestarii in repetate randuri a rezultatului la licitatia pentru dezinsectia care ar fi trebuit facuta anul trecut in oras, iesenii au fost lasati sa lupte in 2012 impotriva tantarilor cu pliciul. Rezultatele acestor contestatii par sa apara abia acum. Astfel, daca dezinsectia a inceput deja, deratizarea pare sa nu aiba deocamdata efecte. Bataia pe 730.000 de lei dintre Asocierea Waswal SRL- SC Mior SRL, Asocierea Luc Guard SL SRL –  Instal Mar SRL si firma Eurototal Comp SRL a fost castigata intr-un final de firmele Waswal si Mior.loading...

Comentarii
  • sobolanii din primaria iasi sunt cei mai periculosi. acestia ies la atac in haita sugand orice cap de pl pana isi pun rudele la adapost pe posturi bune.se cauta echipe de motani mascati pentru a starpi sobolanii cu cefele groase

    • (v)ai de capu’ nostru’! Ne mananca viermii. Curand ne trezim cu o epidemie de ciuma bubonica la cum se misca lucrurile in tara lu papura VODA.

  • Va rog sa stergeti fotografia cu aceste animale oribile.Ma numar printre persoanele care au fobie si roi de cate ori citesc stirile bzi si vad aceasta fotografie termin la baie vomitand.Va rog mult!

Adauga un comentariu