Magazin

SOC: Cristi Borcea a divortat si de cea de-a doua nevasta!

Publicat: 07 aug. 2014
1
Potrivit unor surse, Cristi Borcea a divortat si de cea de a doua sotie, Alina Vidican. Sa fi pus capac escapadele fostului finantator Dinamo
Timisoreanca Alina Vidican este foc si para dupa ce au aparut zvonuri cum ca Valentina Pelinel se bucura de vacantele luxoase in Capri, pe iahtul fostului finantator Dinamo. Surse din anturajul celor doi arunca bomba in cazul celui mai controversat cuplu din showbiz.
Citeste si: Cristi Borcea dus de urgenta la spital. A facut o CRIZA CARDIACA
Au divortat de curand. Prin presa a aparut ca Valentina Pelinel umbla prin Capri cu iahtul lui de lux si au aparut problemele. S-a mai pus problema unui divort, prin 2011, cand a aparut avocata aia cu fetita neligitima, iar Alina nu stia nimic. Acum este clar, cei doi au divortat, Alina s-a apropiat mult de Mihaela Borcea, se ocupa de afacerile lui. Cred ca el a asteptat-o pe Pelinel, iar acum, ca ea e singura, au decis sa divorteze”, au marturisit prietenii celor doi.
Un argument care vine in sprijinul marturisirilor apropiatilor lui Borcea ar fi ca cele doua foste neveste ale milionarului sunt foarte bune prietene, mai nou si asociate, dupa ce se ocupa in tandem de afacerile barbatului iubit.
Citeste si: Legatura nebanuita dintre sotiile lui Borcea. Nu sunt „rivale” doar in dragoste
Comentarii
Adauga un comentariu