Sport

SOC in fotbalul romanesc! Marin Condescu a fost retinut de procurorii DNA

Publicat: 12 nov. 2013
1

Presedintele celor de la Pandurii Targu Jiu, Marin Condescu, a fost retinut pentru 24 de ore, în urma suspiciunilor de spalare de bani, fals si uz de fals.

Presedintele CA al celor de la Pandurii a fost retinut dupa ce a fost audiat la sediul Inspectoratului Judetean de Politie. Aseara, Marin Condescu se afla la spital, pentru un control medical. Aceasta este procedura înainte de a fi adus în arest.
Condescu este suspectat de spalare de bani, fals si uz de fals, dupa ce ar fi împrumutat clubul cu 2,2 milioane de lei, bani pe care ulterior si i-ar fi recuperat, fara insa a trece in contabilitate aceste operatiuni.

Marin Condescu mai este cercetat într-un dosar penal care are legatura tot cu un împrumut acordat echipei de fotbal Pandurii, ancheta fiind începuta initial în vara de Parchetul Judecatoriei Targu Jiu, care si-a declinat competenta catre Parchetul Tribunalului Gorj, iar de acolo dosarul a ajuns la DNA. În vara trecuta, Gazeta Sporturilor a publicat o ancheta, in care concluzia era ca doar în ultimii 5 ani, Pandurii a primit de la statul român aproximativ cat a luat echipa nationala a Spaniei de la UEFA pentru castigarea titlului european din 2012, adica 23 de milioane de euro.

Adauga un comentariu