International

SOC in lumea filmului de la Hollywood. Un CELEBRU actor a murit intr-un accident rutier – FOTO

Publicat: 20 iun. 2016
1
Soc in lumea filmului de la Hollywood. Actorul american de origine rusa Anton Yelchin, cunoscut pentru rolul sau din noile filme „Star Trek„, a murit ieri dimineata, la varsta de 27 de ani, intr-un accident rutier, politistii investigand la acesta ora detaliile accidentului. Actorul mergea sa se intalneasca cu prietenii sai pentru o repetitie, a declarat agentul de politie. Cand acesta n-a mai ajuns, prietenii au mers acasa la el si l-au gasit decedat, strivit intre masina sa si o cutie postala de caramida.
Potrivit politistilor, motorul era inca pornit cand a fost gasit actorul. Inca nu se cunosc cauzele exacte care au dus la producerea accidentului. Cariera lui Yelchin a inceput cu roluri mici in filme indie si in diverse emisiuni de televiziune, inainte de se face remarcat cu filme precum thrillerul detectivist „Alpha Dog” sau in comedia pentru adolescenti „Charlie Bartlett”. Cel mai important rol al sau a fost in remake-ul filmelor „Star Trek” – partea a treia a acestuia, „Star Trek Beyond”, fiind programata pentru lansare in luna iulie.
Yelchin a inceput sa joace de cand era copil, lansandu-si cariera profesionala pe cand avea doar noua ani. El a impresionat criticii si publicul cu o serie de roluri remrcabile, primind aprecierea lui Anthony Hopkins si Robin Williams pentru interpretarea unor roluri de copii cu probleme emotionale in „House of D” si „Hearts in Atlantis.” Timp de doua sezoane a jucat alaturi de Hank Azaria in „Huff,” in rolul unui adolescent a carui viata este intoarsa pe dos de crizele profesionale si personale ale tatalui sau. Yelchin, copil singur la parinti, s-a nascut in Rusia. Parintii lui erau patinatori de profesie care au emigrat in SUA, pe cand Yelchin era copil. Familia lui Yelchin a solicitat respectarea intimitatii in aceste clipe dificile.
Adauga un comentariu