Cancan ultimă oră

Șoc în showbiz! Anamaria, fiica lui Aurelian Preda a încercat să se sinucidă

Publicat: 03 ian. 2021
Anamaria și Aurelian Preda
Anamaria și Aurelian Preda

Au trecut patru ani de la moartea lui Aurelian Preda, însă durerea pe care familia o simte încă nu s-a diminuat. Fiica regretatului artist suferă cel mai mult dintre apropiații acestuia. Trecerea în neființă a tatălui ei a făcut-o pe Anamaria să aibă gânduri sinucigașe.

În 2016 când Aurelian Preda s-a stins din viață, fiica lui avea doar 16 ani și nu a știut cum să încaseze această lovitură de la viață. De atunci, pentru Anamaria Preda a început un șir neîncetat de probleme. Atacurile de panică și depresia nu-i dau pace nici în prezent. Din acest motiv, nu de puține ori s-a gândit să-și încheie socotelile cu viața.

”Din 2016, de când tatăl meu a murit, lucrurile au luat o întorsătură neplăcută. Viața mea nu a fost tocmai una ușoară după decesul tatălui meu, și am mers din rău în mai rău. Nu vreau să mă plâng sau să mă victimizez, mă consider o persoana destul de puternică și indiferent de greutățile pe care mi le-a dat Dumnezeu, am reușit să trec peste ele cu brio.

Am avut un moment de depresie îndelungat. Puțini știu că după moartea tatălui meu au început atacurile de panică, inclusiv tatăl meu le avea. Sunt nedescris de grele și de urate. Am încercat să mă tratez, am mers la psiholog, am ajuns chiar și la psihiatru. Dar din treaba asta cred că doar rugăciunea m-a scos”, a spus Anamaria Preda în emisiunea Folclorul sub lupă, citată de starpopular.ro.

Fiica lui Aurelian Preda a încercat să se sinucidă

Prin rugăciune și puterea dată de Dumnezeu, fiica regretatului artist nu a dus niciodată până la capăt tentativele de suicid. Deși îi este foarte dificil să trăiască fără tatăl ei și să înțeleagă de ce viața a pedepsit-o în acest fel, Anamaria susține că încearcă să găsească și cel mai mic motiv de care să se bucure.

”Deși sunt o persoană foarte, foarte credincioasă, da, am avut trei tentative de sinucidere. Una după moartea tatălui meu, și două de curând. Dar sunt foarte credincioasă și n-am putut să fac acest pas. Poate l-am făcut la disperare, poate lumea nu înțelege …

Dar în momentele acelea de disperare și pentru că s-au acumulat foarte multe lucruri în viata mea. Da, era s-o fac de trei ori și nu e normal pentru că viața e frumoasă și trebuie s-o trăim din plin. Așa că, dacă aveți gânduri de sinucidere, dacă aveți depresie, anxietate, atacuri de panică, nu vă lăsați bătuți, căutați cel mai mic lucru de care să vă bucurați.”, a mărturisit Anamaria Preda.

Adauga un comentariu