Cancan ultimă oră

Șoc în showbizul românesc! Ilie Năstase divorțează de Ioana

Publicat: 05 mai 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Șoc în showbizul românesc Ilie Năstase divorțează de Ioana
3

La doar un an după cununia civilă, se pare că Ioana și Ilie Năstase divorțeză. Deși aveau nunta plănuită, cei doi nu se mai înțeleg. Un nou cutremur lovește showbiz-ul din România! Ioana și Ilie Năstase divorțează la doar un an de la cununia civilă, chiar dacă aveau nunta plănuită. Potrivit celor de la Click!, fostul tenismen nu a mai călcat strâmb ci a făcut-o pe Ioana să-și dorească divorțul din cauza abuzurilor și violențelor verbale.

Potrivit surselor, cei doi foști îndrăgostiți nu mai locuiesc împreună de ceva timp și chiar dacă Ilie Năstase s-a mutat în constanța pentru Ioana, mariajul lor nu a funcționat indiferent de sacrificiile făcute.

„Ioana și Ilie nu mai sunt împreună. S-au despărțit de mai bine de două săptămâni. Ea locuiește singură, în apartamentul ei, iar Ilie este la Caelia. Nu s-au mai înțeles deloc în ultima perioadă, deși ea a tras foarte mult să salveze această căsnicie.

I-a dat multe șanse lui Ilie, însă el nu și-a schimbat comportamentul. Se pare că se certau foarte des, iar el era agresiv verbal. Reproșuri, jigniri. Probabil că se putea ajunge la situații mai grave, așa că Ioana a decis să nu mai formeze un cuplu.

Vorbește rar cu el, de 1 mai s-a văzut cu el, l-a invitat la masă, la părinții ei, pentru că se simțea aiurea față de ei, dar și de el, să îl lase singur în apartament. Nu mai sunt șanse de împăcare. Ioana e decisă să divorțeze”, au mărturisit personajele din anturajul celor doi pentru Click!.

Ilie Năstase și Ioana se apucaseră de pregătirile pentru nuntă

Fostul tenismen, Ilie Năstase și actuala lui soție, Ioana, se pregăteau pentru nuntă. Ilie Năstase a mărturisit că anul acesta, în 2020, cu siguranță va organiza nunta, dar este condiționat de pandemia de coronavirus. „Vreau să fac nunta cât mai repede, nu am renunțat. Va fi în acest an, cu siguranță. Când mai exact, veți afla la momentul potrivit. Ne pregătim, mergem mai departe. Să scăpăm, mai întâi, de acest virus,” mărturisea Ilie Năstase cu doar o lună în urmă.

Ioana Simion a făcut declarații despre separarea de Ilie Năstase, afirmând că este decisă să divorțeze.

„Atunci când doi oameni nu se mai înțeleg, e normal ca fiecare să meargă pe drumul lui. E mai bine așa. E decizia mea și consider că ne prinde bine amândurora acest divorț. Poate și trecutul lui e de vină. Are mici traume”, a declarat Ioana Simion.

Adauga un comentariu