Sport

SOC la Steaua! Reghecampf l-a dat afara pe Gabi Matei

Publicat: 30 oct. 2012

Fundasul dreapta adus de la Pandurii este implicat într-un nou scandal. Laurentiu Reghecampf a rabufnit si i-a transmis ca nu mai are ce cauta la echipa. În replica, Matei spune ca nu vrea sa mai auda de Steaua. Pariul lui MM Stoica a fost scos din lotul Stelei. Desi fusese iertat pentru betia pe care a avut-o în urma cu câteva saptamâni, Matei a calcat din nou strâmb. De aceasta data, Matei s-a certat cu Reghecampf din cauza modului în care se pregatea. „Unde te crezi aici? Asa se alearga? La misto? Aici nu se accepta jumatatile de masura, îti faci bagajele si te duci acasa”, i-a spus Reghecampf lui Matei la antrenamentul dinaintea meciului cu Gloria. Luni dimineata, Matei s-a prezentat din nou la antrenament, însa nu a fost primit de Reghecampf. „Gabi, tu nu auzi ca nu mai ai ce cauta la echipa asta? Te-am iertat de fiecare data, ai luat si prima, am încercat sa te aduc pe drumul bun si tu îti bati joc! Nu ti-am luat din bani când toata lumea te-a vazut beat. Nici nu am din ce, pentru ca nu joci. La mine, o sa intri când o sa te învârti ca titirezul”, i-a mai spus Reghecampf fundasului. Plin de nervi, Matei a parasit terenul de antrenament si a urlat, potrivit Prosport: „Gata, nu mai vreau sa aud de Steaua! S-a terminat, nu mai vreau aici!”. În vârsta de 22 de ani, Matei a bifat doar 45 de minute pentru Steaua în acest campionat.
Antrenorul Stelei a explicat, pas cu pas, motivele care l-au determinat sa-l dea afara pe Gabi Matei din lotul Stelei. Reghecampf a vorbit si despre modul în care Matei ar putea reveni în prima echipa. „M-a deranjat faptul ca înainte de meci a tratat antrenamentul cu superficialitate, chiar daca i-am spus pe un ton prietenesc sa puna mâna si sa se antreneze cum trebuie. El era suparat ca nu este titular, l-am anuntat ca are de facut 20 de minute de exercitii cu preparatorul fizic si s-a suparat. M-a deranjat ca el vine dupa o accidentare, vine dupa doua meciuri în care nu s-a descurcat asa cum trebuie. Nu pot sa stau sa ma rog de un jucator sa se antreneze. O face pentru el, nu pentru mine”, a spus Reghecampf la Dolce Sport.
Pâna când se va lua o noua decizie, Matei se va pregati separat, doar cu preparatorul fizic. Pentru a putea reveni în prima echipa, Matei trebuie sa-si ceara scuze.
 loading...

Adauga un comentariu