National

SOC! Liposuctia care i-a adus moartea, a fost facuta de un medic…

Publicat: 13 feb. 2013
1

Femeia care a murit in urma unei liposuctii a fost operata de un … dentist. Acesta este specializat in chirurgie maxilo-faciala si doar rezident in chirurgie estetica. Cu toate acestea, medicul a realizat in trecut mai multe operatii estetice.

Doctorul Dobos figureaza ca fiind activ in cadrul clinicii Hyperion, dar el este inregistrat pe cabinetul de stomatologie si chirurgie oro-maxilo-faciala. El are voie sa faca orice procedura permisa de competentele lui de medic oro-maxilo-facial.

Medicul care a efectuat liposuctia nu avea voie sa opereze, deoarece este doar rezident in chirurgie estetica.

Femeia din Braila s-a simtit rau dupa liposuctie si a fost transportata de urgenta la spital. Ea a fost internata timp de trei saptamani in stare grava la sectia de Terapie Intensiva a spitalului judetean Galati, unde a murit ieri.

Medicul a fost deja reclamat de o pacienta, care spune ca nu-si mai poate misca degetul aratator, dupa ce doctorul i-a extirpat un chist. Femeia sustine ca, in timpul interventiei, medicul i-a sectionat un nerv.

Colegiul Medicilor a fost sesizat, dar nu a comentat situatia. Reprezentantii Colegiului spun ca vor emite un comunicat dupa incheierea anchetei, scrie realitatea.net

Comentarii
  • Mi se pare jenanta aceasta afirmatie, cum ca domnul Dr. Dobos ar fi dentist. am vazut si eu diploma de specializare maxilo-faciala pe care o are in cabinet, dar nu imi spune nimic acest lucru. important este ca este un medic exceptional. eu mi-am facut doua operatii la dansul si ambele foarte reusite.

Adauga un comentariu