Actualitate

Soc pentru liderul unei grupari mafiote! Judecatorii ieseni i-au facut o surpriza horror!

Publicat: 02 iul. 2015
1

@ Cand a venit in Romania prima data, nu s-a asteptat sa ajunga in aceasta situatie @ Surpriza pe care i-au facut-o ieri judecatorii a fost cu totul neasteptata

Judecatorii de la Tribunalul Iasi i-au facut o surpriza cu totul neasteptata unui mafiot italian prins la Iasi, intr-un dosar de trafic de persoane si proxenetism. In anul 2012, Damiano Pipieri a fost condamnat la o pedeapsa de patru ani si jumatate de inchisoare. De asemenea, a fost obligat sa plateasca si o amenda penala in valoare de 35.669 lei. Pentru ca nu a platit aceasta suma, au fost mai multe incercari din partea judecatorului delegat la Biroul executari penale de a solicita inlocuirea acestei amenzi cu inchisoarea. Ei bine, ieri, Tribunalul a inlocuit amenda mentionata cu o pedeapsa de 300 zile de inchisoare.

S-a considerat ca italianul nu a platit cu rea-credinta aceasta suma. Acesta este un proxenet care a actionat in mai multe tari din Europa, insa cei mai multi bani i-a facut in Italia, loc in care afacerea inflorea pe zi ce trecea. Chiar daca nu are resedinta in Romania, el are o relatie de concubinaj cu o romanca si a inceput sa vina aici in cautare de fete. Spre exemplu, in momentul in care a fost prins de procurori, el racolase deja trei minore, pe care voia sa le duca in Italia pentru a le obliga sa se prostitueze. Fetele erau ademenite cu locuri de munca bine platite si cu niste conditii pe care nu le puteau gasi niciodata in Romania. Dupa ce ajungeau acolo, erau scoase pe strazi si obligate sa se prostitueze, iar banii intrau in conturile lui Damiano Pipieri. Din gruparea condusa de italian faceau parte si cetateni din Albania. Iubita acestuia, Monica Tilimbeci Gheorghita, de 21 de ani, este romanca si a fost arestata preventiv in luna martie 2012.

Procurorii sustin ca erau racolate fete din familii sarace pentru a fi duse in Italia, la prostitutie. Membrii retelei le spuneau copilelor ca le vor oferi locuri de munca bine platite, ca ospatarite la restaurante, insa, de fapt, dupa ce ajungeau acolo, le luau documentele si le obligau sa intretina relatii sexuale contra cost cu diferiti barbati. In momentul in care a fost prins de procurori, el racolase deja trei minore, pe care voia sa le duca in Italia pentru a le obliga sa se prostitueze. „Fata asta mi-a zis ca are 23 de ani si ca vrea sa mearga la mine in Italia si sa locuiasca cu mine acolo. Eu nu i-am propus sa se prostitueze pentru mine. I-am cerut actele sa vad daca are intr-adevar 23 de ani, insa mi-a spus ca toate documentele au fost luate de sora ei. Nu am stiut ca este minora”, a declarat Pipieri despre una dintre fetele gasite in masina lui.

Adauga un comentariu