Magazin

SOC! Radu Banciu, INDRAGOSTIT de alta FEMEIE. Vezi cum a reactionat sotia acestuia

Publicat: 15 feb. 2015

Radu Banciu, unul dintre cei mai cunoscuti realizatori TV, este casatorit si are o fetita. Asta nu l-a impiedicat sa se indragosteasca de alta femeie, ba chiar sa-i spuna acest lucru si sotiei.

Radu Banciu s-a casatorit in urma cu mai multi ani, iar sotia sa, Laura, este manager la un hotel. Cei doi petrec impreuna putin timp, programul lor fiind complet diferit. Radu Banciu, alaturi de sotia sa Laura si de fetita lor, Isabela, in urma cu cativa ani.

Citeste si Rectia SOCANTA a lui Radu Banciu la „salvarea” lui Vosganian

„Doar sambata suntem amandoi liberi. Acum stam impreuna exact cum stau atatia alti oameni, crestem impreuna un copil, dar in rest, ce relatie poti sa ai daca te vezi o ora pe zi? Adica, sa stai o ora sau doua pe zi cu familia este, pana la urma, o trauma, si la adresa familiei si la adresa ta. Eu imi petrec cea mai mare parte a timpului cu oamenii cu care sunt coleg. Sunt femei pe care le vad intr-un an de sute de ori mai mult decat pe nevasta-mea. Ma atasez de ele, teoretic. Am complicitati mai multe. Cand vin acasa, sunt obosit, ma culc, sau ea e obosita… am mult mai putin de discutat cu ea”, a povestit Radu Banciu intr-un interviu acordat revistei „Tango”.

Citeste si Radu Banciu, despre acuzatiile Elenei Udrea din ultima perioada

Vedeta TV a dezvaluit chiar ca la un moment dat, desi era casatorit, s-a indragostit de alta femeie, iar in stilul caracteristic i-a si marturisit acest lucru sotiei sale: „M-am indragostit… Asta este, pana la urma, undeva vei pierde. Si asta am facut, am pierdut. Ce sa fac? Am avut puterea sa-mi dau seama ca, nici daca as pleca si as sta intr-o astfel de iubire, exceptionala sufleteste, nu as putea sa las in urma totul… Nu as fi fericit 100% lasand in spate o parte din mine, pentru ca nu am cum sa plec cu totul. Eu nu pot sa plec de langa un copil, sau de langa doi, de langa nevasta, de langa tot ce inseamna o familie, cu totul. Daca eram altfel si as fi putut sa fac asta, probabil ca as fi plecat. I-am spus asta si nevesti-mii, de mai multe ori. Daca as fi ales numai sufleteste, as fi plecat. Sunt vulnerabil, nu ma indragostesc in fiecare zi, dar am momente pe care le tin pentru mine, suferintele astea… Bine, persoanele in cauza stiu despre ce e vorba”.loading...

Adauga un comentariu