International

SOC! Un tanar i-a dat foc iubitei in plina strada. Nimeni nu a incercat sa o salveze

Publicat: 30 mai 2016
1

O tanara a murit in chinuri groaznice la Roma dupa ce fostul iubit i-a dat foc in plina strada. Tragedia este cu atat mai cumplita cu cat fata ar fi supravietuit daca vreuna dintre masinile care au trecut pe langa scena atacului ar fi oprit sa o ajute.

Potrivit anchetatorilor, agresorul si victima, Sara Di Pietrantonio, se despartisera saptamana trecuta, dupa doi ani de relatie. In noaptea de sambata spre duminica, barbatul si-a urmarit fosta iubita, care iesise cu o prietena in oras.

Cand aceasta se intorcea spre casa, cu masina, a fortat-o sa opreasca pe dreapta, apoi a stropit vehiculul si pe tanara cu alcool si le-a dat foc, informeaza presa italiana.

Fata a strigat disperata dupa ajutor si chiar a iesit in flacari din masina, insa niciunul dintre soferii care au trecut pe langa ea nu a oprit si nici n-au sunat la politie.

„Daca cineva ar fi oprit, Sara ar fi inca in viata”, a precizat procurorul care se ocupa de caz, Maria Monteleone, intr-o conferinta de presa.

Victima a fost gasita de mama sa, care a iesit sa o caute dupa ce tanara nu a ajuns acasa. Potrivit femeii, cadavrul carbonizat era la 500 de metri de masina.

Un oficial din politie, Luigi Silipo, a declarat ca, in 25 de ani de investigatii nu a „vazut o crima atat de atroce”.

Agresorul, un agent de securitate in varsta de 27 de ani, si-a marturisit fapta in cursul interogatoriului.

Adauga un comentariu