Magazin

SOCANT: A plecat cu prietenii la petrecerea burlacilor. L-au batut pana l-au omorat, apoi i-au dat foc

Publicat: 04 iun. 2013

O femeie a avut parte de socul vietii ei, cu doar cateva ore inainte de nunta. Cu o seara inainte, aceasta statuse sa isi faca unghiile si sa isi pregateasca parul, in timp ce viitorul ei sot a iesit cu 4 prieteni la petrecerea burlacilor. Numai ca aceasta nu a mai ajuns niciodata la nunta.

Ramsey Raulinautis, in varsta de 35 de ani, a fost batut groaznic de prietenii lui, care mai apoi au incercat sa il incendieze. Doi dintre cei patru au fost condamnati la inchisoare pe viata de catre judecatorii din Marea Britanie.

„Cand politistii mi-au spus numele lor, nu mi-a venit sa cred. Erau prietenii lui. II invitase la cina si gatisem pentru ei. Inca nu pot sa imi dau seama ce s-a intamplat de au devenit atat de violenti. Apoi m-au rugat sa merg sa identific cadavrul. Cand am ajuns acolo m-am uitat la el a trebuit sa ma sprijin de un perete. Abia l-am putut recunoaste. M-am intors acasa, am scos rochia de mireasa si ama inceput sa plang isteric”, a spus Mandy Hammond, cea care trebuie sa se casatoreasca cu Ramsey Raulinautis.

Adauga un comentariu