Magazin

SOCANT. Ce a patit o tanara care a vrut sa-si tatueze sprancenele. „Arat ca un monstru” – FOTO

Publicat: 23 feb. 2014
1
O adolescenta in varsta de 17 ani s-a ales cu arsuri grave si cicatrici permanente dupa ce si-a tatuat sprancenele la un salon. Tanara, de profesie fotomodel, s-a gandit ca daca isi repigmenteaza sprancenele nu va mai fi nevoie sa se penseze deci ar scuti timp. In plus, sprancenele tatuate contureaza mai bine fata decat cele naturale. A mers la un salon oarecare, mai ales ca tehnica de repigmentare sau de tatuare a sprancenelor este prezenta in aproape orice salon de cosmetica din lume.
Harleigh Kay a avut o reactie ciudata dupa terminarea tratamentului. Sprancenele i s-au inrosit, ochii i s-au umflat si avea dureri ingrozitoare. A ajuns de urgenta la spital unde a fost tratata pentru arsuri. Tinerei ii este teama ca va ramane cu citrici permanente, iar astfel visul ei de a deveni un fotomodel celebru se va spulbera. Salonul de frumusete a oferit suma de 200 de lire sterline pentru prejudiciu adus. Familia tinerei a refuzat, spunand ca va merge in instanta, potrivit kanald.ro.
Comentarii
  • probabil cine a scris articolul e o femeie… deci… sprancenele tatuate la o femeie ii da tenta de travestit nu le face mai frumoase.. asta asa ca sa stii parerea unu0i barbat!

Adauga un comentariu