International

SOCANT: In Marea Britanie copiii sunt pusi sa se lupte in custi – FOTO

Publicat: 21 sept. 2011
Brutalitatea luptelor ce au loc in custi revine in atentia publicului larg, dupa ce ziare din Marea Britanie dezvaluie ca se organizeaza lupte care au ca protagonisti niste copii. Ei nu poarta nici un fel de echipament de protectie si se lupta pana unul dintre ei este scos de medici din arena. 
Spectatorii tipa frenetic, incurajandu-si favoritul, iar femei mai mult dezbracate fac parada pe scena intre runde. Se pare ca nimanui nu ii pasa ca luptatorii sunt de fapt copii de 8 ani. Micutii sunt lasati sa se lupte in cusca pana cand unul dintre ei cade si este luat de medici.
Imaginile au fost facute la Greenlands Labour Club in Preston. Organizatorii au declarat ca sportul este unul sigur, avand mereu la dispozitie o echipe de medici specializati.
Totusi medicii psihologi au afirmat ca este imposibil de determinat traumele suferite pe termen lung de copii, traume care pot fi si de ordin fiziologic, nu numai psihologic.
Comunitatile parintilor au luat atitudine sustinand ca aceste lupte ar trebuie interzise deoarece copiii trebuie protejati pana la o varsta. Ei trag o alarma si asupra faptului ca copiii daca de mici sunt invatati cu violenta, atunci sa nu ne mai mire episoade de genul revoltelor din Londra care au avut loc in urma cu cateva saptamani.
Comentarii
Adauga un comentariu