Local

SOCANT! Injunghiat din cauza locului la o coada! Suspectul nu a scapat de condamnare

Publicat: 06 oct. 2019
1

Un individ acuzat ca a vrut sa faca moarte de om nu a scapat de condamnare. Magistratii Curtii de Apel Iasi au respins la sfarsitul saptamanii trecute apelul formulat de Iulian Petronel Costea.

Initial, acesta fusese condamnat de Tribunalul Iasi la zece ani si sase luni de inchisoare, pentru tentativa de omor calificat. In urma cu cateva luni, individul fusese trimis in judecata de procurori, sub acuzatia amintita.

Vezi si: INCENDIAR: Afaceristul care a facut prapad in Copou, trimis in judecata pentru tentativa de omor! "A transformat masina intr-o arma a crimei", spun procurorii! Copilul a scapat ca prin urechile acului!

Potrivit procurorilor, Iulian Petronel Costea ar fi încercat sa omoare un barbat lânga care statea la rând, la un magazin non-stop din cartierul Dacia. Cei doi s-au luat la bataie în urma unei dispute privind locul la coada. Oamenii legii au spus ca, la un moment dat, Costea ar fi scos un cutit si l-ar fi înjunghiat pe celalalt barbat în zona pieptului, apoi în umar.

Conform procurorilor, cei doi nu s-ar fi înteles care sa cumpere primul produse si, initial, s-au luat la harta. Dupa incident, politistii au ajuns la fata locului si l-au ridicat pe suspect pentru cercetari.

De asemenea, victima a fost transportata la spital, unde medicii au constatat ca viata acesteia a fost pusa in pericol de leziunile suferite. Mai mult, spun anchetatorii, Costea le este cunoscut politistilor, acesta fiind certat cu legea si in trecut.

Adauga un comentariu