International

SOCANT: La 22 de ani, o tanara dependenta de alcool a ajuns sa se PROSTITUEZE pentru bani de bautura

Publicat: 10 apr. 2013

Dramatica poveste a unei frumoase tinere in varsta de doar 22 de ani a fost publicata astazi. Emma a inceput sa consume alcool pe cand avea 15 ani, impreuna cu colegii ei.

La varsta de 18 ani tanara isi bea intreaga bursa de la universitate, facea sex la intamplare si chiar ajunsese sa se prostitueze pentru a avea bani de bautura. Acum are 22 de ani si declara ca este dezgustata de ce a facut: „Acum imi dau seama ca m-am pus intr-un pericol incredibil, dar eram atat de disperata sa fac rost de bani pentru alcool incat simteam ca nu am de ales.

„In unele zile incepeam sa beau de la sapte dimineata pentru ca ma trezeam tremurand toata si nu ma simteam bine pana nu beam ceva. Ajunsesem sa beau si doi litri de votca, o sticla de vin, un litru de cidru si sase beri. Am inceput sa slabesc, aratam groaznic, dar nu ma interesa decat bautura. Am ajuns sa ma prostituez ca sa fac rost de bani. Tin minte ca primul client avea in jur de 50 de ani, avea o burta mare si par carunt. A spus ca imi va da 50 de lire pentru sex. Dupa ce am terminat, ma simteam murdara, dar am asteptat un alt client”, a povestit tanara din Marea Britanie.

In cele din urma nu a mai rezistat si a cerut ajutor familiei. Acum nu a mai baut de 10 luni si a indemnat toti tinerii care au o problema cu alcoolul sa caute ajutor.
Adauga un comentariu