Magazin

SOCANT: Monica Columbeanu are TBC

Publicat: 10 mai 2011
1
Daca Irinel Columbeanu sustine ca sotia sa, Monica, a parasit Romania pentru a face intrerupere de sarcina, o alta persoana apropiata manechinului rupe tacerea si face o marturisire uluitoare.
Din cate se pare, Monica are mari probleme de sanatate, acesta fiind adevaratul motiv al plecarii pe „taramul fagaduintei”. O spune Dinu Damaschin, una dintre cele mai apropiate persoane ale brunetei, care sustine ca fotomodelul sufera de tuberculoza!
„Monica nu s-a dus in SUA ca sa faca avort. Irinel minte sau habar nu are ce spune. Saraca, e grav bolnava de TBC. De asta s-a dus acolo, ca sa se trateze”, a declarat Damaschin in exclusivitate pentru stl.ro.
Ingrijorat, barbatul marturiseste cosmarul prin care a trecut Monica in ultimele saptamani si explica de ce tanara a decis sa isi tina ascunsa boala de ochii lumii.
„Inainte sa plece in State, a fost la o clinica privata din Berceni. Acolo i s-au facut analize si a aflat ca are un virus. Nu a vrut sa se stie, pentru ca i-a fost foarte frica sa nu piarda copilul. De asta a asteptat sa i se acorde custodia, pentru a pleca in America la un consult. Acolo doctorii sunt mai buni. Vrea sa afle exact ce are si cum se poate trata”, a mai declarat Dinu Damaschin pentru stl.ro.
Situatia este cu atat mai sinistra cu cat si tatal Monicai Columbeanu sufera de aceeasi boala ca si fiica lui. In urma cu o luna, Emil Gabor a fost internat de urgenta la Spitalul Elias, fiind suspect de cancer. In cele din urma, barbatul a aflat ca problemele lui de sanatate sunt cauzate tot de tuberculoza.

 

Comentarii
  • Tuberculoza este o boala extrem de grava si foarte contagioasa. Nu se poate elimina pana la moarte!!!. Se poate „trata” cu hidrazida (sanatos conditionat! Boala se poate lua si prin sarut!!

Adauga un comentariu