National

SOCANT! O femeie si-a ucis opt copii si i-a ingropat in curtea casei. Vezi motivul incredibil

Publicat: 25 iun. 2015
1

O femeie din Franta si-a ucis toti copiii si i-a ingropat in curte. Ea ramasese cu traume psihice pentru ca ii facuse cu un barbat care o violase ani la rand si care era tocmai tatal ei. Este cel mai grav caz de acest gen din istoria Hexagonului. Mama criminala risca inchisoarea pe viata.

Procesul lui Dominique Cottrez, in varsta de 51 de ani, tine prima pagina a ziarelor din toata Franta. Femeia a recunoscut in instanta ca, pe parcursul a doua decenii, si-a ucis opt copii, imediat dupa nastere. Ea a ingropat bebelusii in curtea casei sale. Explicatia femeii este cutremuratoare.

Citeste si Si-a impuscat soacra ca-n DESENE ANIMATE

„A crezut intotdeauna ca aceste sarcini erau rezultatul relatiei sale incestuoase cu tatal ei si ca nu poate da nastere acestor copii care erau, in ochii ei, monstri. Asa ca a crezut ca singura solutie era ca, in momentul in care acesti copii se nasteau, sa ii ucida”, a explicat avocatul femeii, Frank Berton.

Femeia le-a spus anchetatorilor ca tatal sau a inceput sa o violeze in copilarie si a continuat pana cand acesta a murit, in urma cu cativa ani. Explicatia sa nu ar trebui sa influenteze, insa, pedeapsa, potrivit procurorilor si ONG-urilor.

Citeste si Si-a decapitat colega de munca dintr-un motiv incredibil

Este un act oribil, odios, pe care intreaga societate il dezaproba. Procesul lui Dominique Cotrrez va dura pana pe 2 iulie. Ea risca inchisoarea pe viata pentru faptele sale.

Adauga un comentariu