Magazin

SOCANT: Patrizia, juratul de la MasterChef, si-a MINTIT baiatul mai mult de un deceniu!

Publicat: 17 oct. 2014
Patrizia Paglieri, juratul de la Masterchef, a trecut prin doua divorturi.
Italianca Patrizia Paglieri, unul din cei trei jurati de la Masterchef, emisiunea difuzata de PRO TV, a venit in Romania in 1993, dupa o casnicie ratata in tara sa. La Bucuresti s-a maritat cu un alt italian, iar in 1996 l-a nascut pe fiul sau, Francesco. Apoi a inaugurat un restaurant la Buftea: „Am deschis restaurantul in Romania in 1999, cand Francesco avea trei ani si eu eram divortata de doi ani”, a dezvaluit recent Patrizia.

Citeste si: Chef Florin Dumitrescu a scos pe piata sandwich-uri care-i poarta numele. Vezi cum arata si care sunt ingredientele!

Intrebata daca a mai pastrat legatura cu tatal lui Francesco, juratul de la Masterchef a dat un raspuns surprinzator: „Eu i-am spus initial ca tatal lui e mort. M-am gandit ca asa ar fi mai bine, decat sa ma intrebe intruna despre el, iar eu sa nu am raspunsuri. Nu-i puteam spune adevarul, fiindca simteam ca adevarul divortului era unul rusi­nos, si atunci l-am lasat cu ideea ca e mort, pana la 14 ani, cand am sperat ca va intelege si i-am explicat!”.
Sursa: wowbiz.ro


loading...

Adauga un comentariu