Actualitate

SOCANT! Pieton sfartecat de incarcatura unui camion – FOTO, VIDEO

Publicat: 27 mai 2011
Un grav accident rutier a avut loc in urma cu putin timp pe soseaua Bucium, in apropiere de cartierul I.C. Bratianu. Un camion care transporta fier beton a acrosat un pieton care se pare ca se afla pe trotuar, dupa ce incarcatura s-a desprins si sarmele de otel i-au sfartecat barbatului fata. Victima a cazut inconstienta la marginea trotuarului, intr-o balta de sange. Soferul nici nu si-a dat seama ca produsese un accident rutier, camionul oprindu-se dupa cateva sute de metri distanta de locul impactului. Un echipaj SMURD sosit la fata locului a reusit stabilizarea pietonului, care a fost transportat la Spitalul de Neurochirurgie.
Vom reveni cu imagini filmate de la fata locului!


loading...

Comentarii
  • INTR-ADEVAR SOCANT. INCULTURA VOASTRA SOCHEAZA. DIN NOU, DIN PACATE. DESCHIDETI UN DEX SI VEDETI SEMNIFICATIA CUVANTULUI SFARTECAT. NENEA ALA A FOST LOVIT DE RESPECTIVELE BUCATI DE FIER BETON NU A FOST STRAPUNS DE ELE ASA CUM ATI FI VRUT VOI SAU CUM SE INTELEGE DIN TITLU. IACA ASA SE FACE TRAFIC PE SITE. SI NON PRESA. CU RESPECT UN COLEG DIN PRESA IESEANA.

  • Subscriu celor scrise de „circotasul”. Desi, daca esti un coleg din presa ieseana, cum se scrie „carcotas”?
    Cu respect, un cititor din publicul iesean.

  • SCUZE. LA SCOALA AM INVATAT CU I DIN I SI ITI INTRA IN REFLEX. DUPA AIA, LA BATRANETE ONOR ACADEMICIENII L-AU TRANSFORMAT IN A.PROMIT SA NU SE MAI REPETE. CU STIMA ACELASI CARCOTAS

Adauga un comentariu