Magazin

SOCANT. Preparate din CARNE DE OM intr-un celebru lant de restaurante

Publicat: 25 aug. 2014
1
Un scandal de proportii zguduie din temelii un celebrul lant de restaurante fast-food. De-a lungul timpului, sute de clienti s-au aratat nemultumiti de mancarea de la McDonalds, dar ultimul scandal le intrece pe toate. Un barbat din Statele Unite a fost inregistrat in timp ce sustine ca in preparatele servite clientilor s-ar afla carne de om. Mai exact, in carnea de vita s-ar strecura si carne umana.
Dupa ce au auzit zvonurile, anchetatorii s-au deplasat imediat la o fabrica din Oklahoma, unde au ramas socati de ceea ce au gasit. In frigidere se afla carne de om si de cal. De asemenea, carne de om a fost gasita si in cateva camioane care livrau chiftele catre McDonalds. In urma acestei descoperiri au fost anchetate mai multe restaurante de tip fast-food din Oklahoma si in 90% dintre ele s-a gasit carne de om. Agentul FBI Lloyd Harrison, care a contribuit la ancheta, a facut dezvaluiri socante.
„Cea mai proasta parte e ca acea carne este de copii. Organele umane au fost gasite in mai multe fabrici si erau prea mici pentru a fi considerate de adult. Este intr-adevar ingrozitor”, a declarat acesta, precizand ca ancheta in acest caz este in plina desfasurare, potrivit click.ro.

Citeste si Mc Donald’s vrea sa introduca carne ARTIFICIALA in meniuri 
Adauga un comentariu