Magazin

SOCANT – Si-a gaurit sotia in zona genitala, pentru a-i putea pune LACAT

Publicat: 18 iul. 2012
1

Opinia publica din India este in stare de soc dupa ce medicii au descoperit o femeie care avea montata o ‘centura de castitate’ in zona genitala.

Sitabai Chouhan a ajuns initial la spital dupa ce a incercat sa se sinucida inghitind otrava pentru sobolani. La examinare, medicii au descoperit ca femeie avea montat un lacat in zona genitala.

Acum patru ani, sotul femeii i-a introdus ace in zona organelor intime pentru a-i putea monta un lacat ori de cate or pleca de acasa. Astfel, barbatul dorea sa se asigure ca nevasta lui nu va face sex cu niciun alt barbat in lipsa sa.

Centura de castitate’ a fost indepartata de-abia dupa ce politistii au raspuns apelului medicilor si l-au identificat pe sotul femeii, pentru a pune mana pe cheia de la lacat.

Singura explicatie a barbatului a fost faptul ca mai multe femei din familia sa au ‘calcat stramb’ in trecut, iar el a dorit sa se asigure ca nu va fi supus unei asemenea rusini. Potrivit politistilor, sotul femeii este alcoolic si are probleme psihice.

Mai mult, se pare ca femeia ar fi incercat sa se sinucida dupa ce barbatul a incercat sa o violeze pe fiica lor cea mai mare.

Sursa: libertatea.ro

Comentarii
Adauga un comentariu