International

SOCANT. Un barbat a injunghiat doua persoane dupa ce a intrat cu masina intr-un magazin. Incidentul s-a petrecut in Massachusetts, SUA

Publicat: 11 mai 2016
1
Doua persoane au murit, in urma unui atac asupra unui magazin din orasul Taunton in statul american Massachusetts. Atacatorul a intrat cu masina in vitrina mall-ului Silver City. Alte doua persoane au fost gasite in stare grava dupa ce au fort ranite intr-o locuinta din oras. Conform unui comunicat al politiei de stat victimele, patru femei, au fost transportate la spital, unele in stare grava, ulterior, doua dintre acestea au murit. Suspectul, identificat ca Arthur DaRosa, de 28 de ani, a murit dupa ce a fost impuscat de un politist aflat in afara programului, a mai informat politia locala.
Politistii spun ca nu cunosc motivul atacului, insa se fac cercetari in acest caz. Deocamdata se stie doar ca nu are nicio legatura cu terorismul. Se pare ca atacatorul tocmai a fost implicat intr-un accident rutier. Imediat dupa accident a intrat intr-o casa si a injunghiat doua femei. Una dintre victime, in varsta de 80 de ani, nu a supravietuit.  DaRosa a mers apoi la mall-ul Silver City, unde a intrat cu masina in vitrina magazinuluil universal Macy. A iesit din masina si a atacat trei persoane. Apoi a mers la restaurantul italian Bertucci din mall, a luat un cutit si a injunghiat doi oameni, inclusiv un barbat in varsta de 56 de ani, care a murit.
 
Adauga un comentariu