Eveniment-Social

Șofer CTP lăsat fără permis pentru că a trecut pe culoarea roşie a semaforului! A fost la un pas de a acroşa câţiva pietoni

Publicat: 25 iun. 2020
Șofer CTP lăsat fără permis pentru că a trecut pe culoarea roşie a semaforului
Șofer CTP lăsat fără permis pentru că a trecut pe culoarea roşie a semaforului

Un şofer CTP a fost lăsat fără permisul de conducere după ce a trecut pe culoarea roşie a semaforului. Ghinionul şoferului CTP a fost ca la acelaşi semafor se aflau poliţiştii de la Biroul Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi (IPJ Iaşi). Întâmplarea putea trece neobservată dacă oamenii legii nu ar fi fost la faţa locului

Şofer CTP lăsat fără permis pentru că a trecut pe roşu! Era să provoace o adevărată tragedie

Conform informaţiilor deţinute de BZI.RO, şoferul CTP se afla la un semafor din zona Strada Nicolina. Acesta nu a respectat culoarea rosiea semaforului şi a trecut nestingerit pe roşu. Poliţiştii rutieri au fost prezenţi la faţa locului şi au văzut întreaga scenă. Şoferul în cauză a acţionat iresponsabil mai ales din cauza faptului că era să provoace o tragedie. Mai mulţi pietoni care traversau regulamentar pe culoarea verde a semaforului erau la un pas de a fi acroşaţi de şoferul CTP.

Multe tragedii în doar câteva zile la Iaşi. Cele mai multe sunt cauzate din neatenţia şoferilor

Ziua şi accidentul rutier în Iaşi! În ultimele două zile au murit două persoane pe şoselele din judeţ
Săptămâna neagră în judeţul Iaşi. Tot mai multe evenimente rutiere se produc în judeţ. De exemplu ieri, 23 ianuarie 2020 pe şoselele din judeţul Iaşi s-au produs trei evenimente majore care s-au soldat cu decesul a două persoane şi rănirea gravă celei de-a treia persoană.

Concret, în decursul zilei de marţi, un eveniment rutier grav s-a produs în localitatea Mirosloveşti. Accidentul rutier s-a soldat cu decesul conducătorului motocicletei. Se pare că tânărul a intrat pe contrasens şi s-a izbit de o basculantă. Acesta a murit pe loc, iar medicii veniţi la faţa locului au constatat decesul. Un alt accident care s-a soldat cu decesul unei persoane a avut loc tot ieri, 23 iunie 2020, în zona localităţii Strungă. De această dată, un angajat al unei firme de curierar a fost acroşat mortal de un autoturism. Bărbatul oprise pe drumul European E85 pentru a-şi umple sticla cu apa din izvorul din zonă. Al treilea accident a avut loc tot pe fondul neatenţiei. Concret, un autoturism marca Logan nu a acordat prioritate în intersecţia din zona Ţesătură şi a fost acroşat de un echipaj ISU-Pompieri ce se deplasa la un incendiu. Bărbatul rănit în accidentul din Ţesătura se afla internat în stare gravă la Secţia de Terapie Intensivă din cadrul Spitalului de Neurochirurgie din Iaşi.

Adauga un comentariu