Local

Sofer cu permis de conducere falsificat, depistat de politistii de frontiera

Publicat: 09 mai 2016
1

Politistii de frontiera au depistat un cetatean roman care a prezentat la control un permis de conducere cipriot falsificat prin inlocuirea fotografiei. In data de 8 mai, in jurul orei 01:15, politistii de frontiera au oprit pentru control, in zona localitatii Pomarla, judetul Botosani, un autoturism marca Volkswagen Golf, inmatriculat in Romania.

La volanul autoturismului a fost identificat Laurentiu L., de 27 de ani. In urma verificarii documentelor, politistii de frontiera au constatat ca permisul de conducere prezentat de catre cetateanul roman la control, emis de autoritatile din Cipru in anul 2010, prezinta suspiciuni de falsificare, in sensul ca fotografia de pe document nu este cea originala. In urma verificarilor, s-a stabilit ca permisul este falsificat, iar persoana in cauza nu detine permis de conducere valabil.

„Fata de cele constatate, barbatul a declarat ca a primit permisul in Cipru dupa absolvirea scolii de soferi si nu avea cunostinta ca acesta este falsificat. Politistii de frontiera efectueaza cercetari in cauza, sub aspectul savarsirii infractiunii de uz de fals”, au declarat reprezentantii Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera Iasi.

Adauga un comentariu