National

Soferi, ATENTIE! Peste 9.000 de politisti scosi pe strazi

Publicat: 23 sept. 2016
1
Peste 9.000 de politisti vor actiona in weekend pe drumurile din tara cu 420 de aparate radar pentru supravegherea traficului rutier, in vederea asigurarii unui climat de siguranta a cetatenilor.
„Cetatenii vor incerca sa-si petreaca clipele alaturi de cei dragi, la munte, in special, astfel incat Politia Romana va fi la datorie si de data aceasta, peste 9.000 de politisti vor actiona la nivel national, cu 420 de aparate radar. Nu toti sunt de la Politia Rutiera, majoritatea sunt de la structurile de ordine si siguranta publica”, a declarat astazi ofiterul de presa al Politiei Romane, Ramona Dabija.
Ea a precizat ca se au vedere, in principal, caile de acces catre statiunile turistice montane, dar si judetele de granita, pentru ca sunt inca romani care si-au petrecut concediul in tara si acum se intorc acolo unde muncesc.
„Recomandam tuturor cetatenilor sa respecte regulile de circulatie, sa respecte semnalele colegilor nostri pe care-i intalnesc in trafic si, in general, sa aiba o conduita preventiva corecta”, a mai spus Ramona Dabija.
Adauga un comentariu