Local

Soferi bauti si vitezomani depistati dupa o actiune a politistilor

Publicat: 11 nov. 2014
1

Luni, în intervalul orar 09.00 – 12.00 si 18.00 – 21.30, politistii din cadrul Biroului Rutier Iasi au organizat si desfasurat o actiune pentru prevenirea accidentelor rutiere provocate de pietoni, fiind aplicate 23 sanctiuni contraventionale pietonilor care au încalcat regulile de circulatie, în valoare de 2820 lei. Au fost vizate mai multe zone de actiune: bulevardul Nicolae Iorga, strada  Silvestru, strada A. Panu, bulevardul Tudor Vladimirescu, aici fiind sesizate mai multe nereguli in acest sens.

Pe de alta parte, politistii din Targul Frumos au actionat pentru depistarea si sanctionarea conducatorilor auto care depasesc limita legala de viteza, cât si a celor care conduc autovehicule sub influenta alcoolului. Au fost aplicate 52 sanctiuni contraventionale, în valoare de 11.100 lei, dintre care 23 pentru viteza si una pentru alcool. Au fost retinute 4 permise de conducere. „G. Dorin, de 43 de ani, din localitatea Targu Frumos, a condus un auto, pe strada Cuza Voda din localitate si fiind testat cu aparatul etilotest a rezultat o alcoolemie de 0,20 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost sanctionat contraventional cu amenda în valoare de 810 lei si i s-a retinut permisul de conducere”, a declarat Anca Vijiac, purtator de cuvant al IPJ Iasi.

Totodata, I. Stelica, de 42 de ani, din Neamt a fost amendat cu 1.170 de lei si i s-a retinut permisul pentru ca a condus pe DN 28 A cu viteza de 105 km/h, limita legala fiind de 30 km/h si a efectuat neregulamentar manevra de depasire a unui alt autovehicul.

Citeste si: EXCLUSIV. Iesean injunghiat in abdomen de sotie, dupa un scandal in familie – UPDATE FOTO,VIDEO

Adauga un comentariu