Eveniment-Social

Soferi si mecanici, angajati la Compania de Transport Public Iasi

Publicat: 19 oct. 2016
1
Numeroase locuri de munca au fost scoase la concurs de catre Compania de Transport Public Iasi, care organizeaza o selectie pentru ocuparea mai multor posturi vacante de soferi, electricieni si mecanici auto. Valul de angajari vine pe fondul expirarii contractului intre transportatorul privat Unistil si Primaria Iasi, toate traseele din oras fiind preluate de catre RATP.

Astfel, conditiile minime de participare pentru soferi sunt: absolventi 8 clase si curs calificare, permis de conducere cat. D si atestat profesional transport persoane, fara antecedente penale si sa fie apt medical si psihologic. De asemenea, conditiile minime de participare pentru electricieni si mecanici auto sunt: – absolventi de scoala profesionala de specialitate/10 clase si curs calificare, fara antecedente penale, apt medical si psihologic.
 

„Dosarele de inscriere se depun la Serviciul Management Resurse Umane pana la data selectiei si vor contine: cerere de participare la selectie, CV, recomandari, cazier judiciar si cazier rutier, xerocopii dupa actele de stare civila, diploma de studii, certificate de calificare, permis de conducere si atestat profesional transport persoane”, au precizat reprezentantii Regiei Autonome de Transport Public Iasi.
Adauga un comentariu