Eveniment-Social

Soferii au fost luati prin surprindere. Foarte multe persoane implicate in accidente rutiere au ajuns la spital

Publicat: 21 nov. 2018
1

Vremea rea i-a prins nepregatiti pe multi dintre soferii din Iasi, iar acest lucru reiese si din numarul mare de accidente care s-a inregistrat in ultimele zile. Astfel, la spitalele din oras au ajuns multe persoane care au fost implicate in incidente.

In cursul zilei de ieri, la Unitatea de Primire Urgente a fost adus un barbat in varsta de 38 de ani, care s-a ales cu mai multe traumatisme dupa ce autoturismul in care se afla a fost implicat intr-un accident rutier.

Citeste si: Medicii incearca sa rezolve problema donarii de sange. Se organizeaza numeroase campanii

"La Unitatea de Primire Urgente a Spitalului «Sf. Spiridon» din Iasi a fost transportat un pacient in varsta de 38 de ani, din judetul Iasi. Acesta a fost implicat intr-un accident rutier, in timp ce se afla pe locul din dreapta, din fata, al unui autoturism. In momentul in care a ajuns la unitatea medicala, s-a constatat ca acesta a suferit traumatism craniocerebral, fara pierderea cunostintei. Pacientul a primit ingrijiri medicale si urmeaza sa fie supus unor investigatii suplimentare", precizeaza medicii Spitalului "Sf. Spiridon" din Iasi.

Adauga un comentariu