Eveniment-Social

Soferii RATP nu pot fura motorina din autobuze

Publicat: 10 nov. 2011
1

Recent, Primaria Iasi a incheiat un contract pentru echiparea a 100 de mijloace de transport public cu echipamente GPS. Sefii Regiei Autonome de Transport Public (RATP) Iasi au precizat ca echipamentele vor fi montate pana la sfarsitul acestui an. Sistemul GPS va oferi informatii despre pozitia in trafic a mijlocului de transport sau despre cantitatea de combustibil consumata. „Vor fi dotate 60 de autobuze si 40 de tramvaie. Acest sistem ne ajuta sa vedem in timp real unde se afla mijlocul de transport. Permite si raportarea consumului de combustibil. Si in acest moment se lucreaza la echipare in depourile si garajele RATP. Cateva autobuze au fost deja echipate, dar nu putem scoate deocamdata datele”, a subliniat Adrian Mihai, purtator de cuvant RATP.

Contractul in valoare de 20 mii euro a fost semnat cu firma Eta Automatizari Industriale SRL din Timisoara. Achizitia reprezinta o componenta a proiectului european Archimedes, in cadrul caruia Primaria Iasi este partenera.

Comentarii
  • Bine ma bouar-ule.Tampit mai esti.Titlu prost ca si tine.Ce treaba au soferii cu gps ul?Si de ce ar fura motorina?Au salarii suficient de mari si motivante ptr a nu fura motorina.Ce stii tu?Esti un BOU.Din acest cuvant ti se trage numele.Si continui sa convingi pe toti.Ca esti bou.

Adauga un comentariu