Eveniment-Social

Soferii, vanati de politisti pentru interviuri in trafic

Publicat: 03 iun. 2015
1

@ „Interviurile” cu politistii se vor da timp de o saptamana in zonele Nicolina, Alexandru, Industriala, Tatarasi si Centrala

Administratia locala ieseana se afla in etapa de realizare a unui Plan de Mobilitate Urbana Durabila. Cu aceasta ocazie, în perioada 03-05 iunie si 08-09 iunie, reprezentanti ai Universitatii Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iasi, dar si ai Politiei vor desfasura o serie de anchete in trafic pe cinci artere din municipiu. Soferii vor fi chestionati cu privire la punctul de plecare al calatoriei, dar si al destinatiei, vizate fiind zonele Nicolina, Alexandru, Industriala, Tatarasi si Centrala.

Chestionarile in trafic vor avea loc astazi pe Pasajul Alexandru cel Bun, intre str. Basarabi si Piata Voievozilor. Pe Calea Chisinaului, zona unde sunt planificate chestionarile de vineri 5 iunie, se afla intre Benzinaria Petrom de pe str. Atelierului si intrarea la Aplast. La inceputul saptamanii viitoare, pe 8 iunie, anchetele in trafic vor avea loc pe Vasile Lupu, intre strazile Oancea si Dudescu. Ultima zi in care politistii vor face anchete in trafic este 9 iunie, cand vor opri soferii care circula pe tronsonul strazii Anastasie Panu, dintre Elena Doamna si strada Achim Stoia, in dreptul BRD. „Desi soferii sunt obligati sa se supuna instructiunilor politistului, participarea la acest studiu este voluntara, iar informatiile furnizate vor fi strict confidentiale”, au anuntat cei care fac studiul.

Planul de Mobilitate Urbana Durabila are ca obiectiv crearea unui sistem de transport urban modern care sa sustina dezvoltarea economica prin cresterea accesibilitatii pentru populatie si marfuri, printre beneficii numarandu-se reducerea poluarii, obtinerea unei mobilitati unitare.

Comentarii
  • Cum adica vanati ? O sa traga dupa noi cu pistolu ? Tu ziaristule cred ca ai ramas cu sechele dupa ce ai luat o amenda de 80 de lei pt parcare. De atunci fugi ca dracu de tamaie cand vezi un politist.

Adauga un comentariu