Actualitate

Soferul care a ajuns cu masina intre doua tramvaie nu avea permis – FOTO, VIDEO

Publicat: 25 oct. 2012

@ Carambolul provocat de un sofer imprudent zilele trecute, blocand circulatia a zeci de tramvaie si autobuze, a prins o intorsatura brusca

Incidentul prezentat in exclusivitate de catre cotidianul BUNA ZIUA IASI, in care o masina care a intrat intre doua tramvaie a blocat circulatia in zona manastirii Golia, a avut ca protagonist un sofer cu permisul suspendat. Marius Carp a reusit, miercuri dupa-amiaza (24 octombrie – n.r), sa blocheze circulatia a mii de ieseni timp de 40 de minute.

Cetateanul din localitatea Valea Lupului a reusit performanta sa ajunga cu automobilul inmatriculat in Bulgaria intre cele doua tramvaie dupa o cursa aventuroasa. Soferul a intrat cu automobilul Peugeot pe contrasens in zona Manastirii Golia, indreptandu-se dinspre Filarmonica spre Targu Cucu. Acesta a vrut sa depaseasca un tramvai. Atunci, la apropierea unui alt tramvai din contrasens, soferul a facut o manevra intentionand sa intre intre cele doua mijloace de transport in comun, pline cu calatori. Automobilul Peugeot 607 inmatriculat in Bulgaria a avut mai multe componente avariate. Cu toate ca impactul a fost unul destul de dur, se pare ca soferul nu a suferit rani la momentul impactului, el avand deja o mana bandajata la acea ora. „Soferul care a provocat incidentul din strada Cuza Voda nu avea permis. Tramvaiele nu au avarii foarte mari, insa circulatia mijloacelor de transport a fost blocata timp de cateva zeci de minute, iar intre timp s-au adunat mai multe vagoane si autobuze tinand cont de faptul ca in zona circula multe mijloace de transport in comun”, a declarat Adrian Mihai, purtator de cuvant in cadrul RATP Iasi.
Oamenii legii i-au intocmit lui Marius Carp dosar penal pentru conducere fara permis.

Adauga un comentariu